AfD patronu Weidel, anayasanın korunmasını “tamamen çılgın otorite” olarak nitelendiriyor

Neil

New member
Özel

yıldız konuşması
“Tamamen çılgın otorite” – AfD patronu Alice Weidel anayasanın korunmasına saldırıyor

Alice Weidel, Bundestag’da AB Konseyi hakkında hükümet beyannamesi üzerine yaptığı konuşmada

© IMAGO/Politik Anlar

Büyük bir darbe: AfD başkanı Alice Weidel ayrıntılı bir açıklama yaptı yıldız-Anayasayı Koruma Dairesi ile konuşun ve tüm AB yetkililerinin görevden alınmasını talep edin. 44 yaşındaki, kişisel durumu hakkında da yorum yapıyor.

AfD’nin parti lideri Alice Weidel, anayasanın korunmasına saldırıyor ve servisi “tamamen çılgın bir otorite” olarak nitelendiriyor. ile detaylı bir görüşmede yıldız Anayasayı Koruma Dairesi’ni parti taktiksel nedenlerle AfD ile savaşmakla suçladı. Weidel, “Bir partiyi siyasi rekabetten dışlamak için konuşlandırılmış bir iç gizli servisimiz var. Anayasayı Koruma Dairesi’nin kendisi anayasaya aykırıdır” dedi. “Burada AfD siyasi olarak zulme uğrayan bir kişi haline getiriliyor. Ben de siyasi olarak zulme uğradığımı hissediyorum.”

Alice Weidel bir duvarın önünde duruyor ve kameraya bakıyor.

röportaj

AfD
Nefretten başka ne yapabilirsiniz Bayan Weidel?

2 dakika önce

Weidel’e göre istihbarat servisi onlar için bağımsız bir otorite değil. Weidel, “Bu aygıttaki hemen hemen herkesin parti üyeliği var. Siyasi rekabeti itibarsızlaştırmaktan başka yapacakları daha iyi bir şeyleri yok” dedi. “Bu anayasanın koruması değil. Bu hükümetin koruması.” AfD, aşırı sağcı olduğundan şüphelenilen bir otorite tarafından yönetiliyor ve izleniyor.

“Bu yetkililerin hepsi sokağa atılmalı”

Weidel ayrıca Avrupa Birliği’nin kısmen feshedilmesi ve tüm AB yetkililerinin görevden alınması çağrısında bulundu. Weidel, “Bu AB yetkililerinin yaptıkları beni hayrete düşürdü. Konularından hiçbir şey anlamıyorlar, sadece özgürlüğe zarar veriyorlar.” yıldız-Konuşma. “Bu memurların hepsi sokağa atılmalı. Normal bir iş aramalı ve kendileri değer yaratmalı.” Weidel, Avrupa kurumlarının büyük çapta tasfiye edilmesi çağrısında bulundu. 44 yaşındaki “AB açıkça antidemokratiktir” dedi. “Yasama ve yürütme hakları, maalesef seçilmeyen Komisyon’a aittir.”

Aynı zamanda Federal Meclis’teki AfD parlamento grubunun eş başkanı olan Weidel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i de savundu. Putin’in bir savaş suçlusu olduğunu söyleyemezsiniz” dedi. yıldız. “Saldırı uluslararası hukuku ihlal etti. Ancak Batı, onun masumiyetinden elini çekemez. 30 yıldır Rusya ile ilişkilerinde hatalar yapıyor.” Weidel, Ukrayna’nın NATO üyeliğinin teşvikinin asla sürdürülmemesi gerektiğini söyledi. Rusya bunu her zaman açık bir şekilde kırmızı çizgi olarak ifade etmiştir” dedi.

Röportajda Weidel, kişisel durumu hakkında da yorum yaptı, kendisini Almanya’daki en kutuplaştırıcı politikacılardan biri olarak görüyor. Weidel, “Aslında Alice Weidel olmak çok özel,” dedi. “İnsanlar benim üzerimde çalışıyor. Ama bu beni hiç rahatsız etmiyor.” Siyasi kariyerinin başında her gazete haberinden rahatsızdı: “Ama bu kumlamacıya karşı direnç geliştirmelisin. Benim kendimi görme biçimim, medyanın bana çizdiği imajdan tamamen farklı. Kendime gelmeleri gerekiyor.” önce bu bilişsel uyumsuzlukla başa çık. Şimdi işe yarıyor. Sadece umurumda değil.”

vme

#Konular