Airbnb, çalışanlarına kalıcı uzaktan çalışma seçeneği sunuyor

Alan

New member
Covid-19 ile birlikte birden fazla şirket uzaktan çalışma sistemine geçiş yapmış lakin çabucak sonrasındasında kimi şirketler kademeli olarak çalışanlarını ofise geri çağırmıştı. Airbnb, geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni bir açıklamayla birçok çalışanının tam vakitli uzaktan çalışmaya devam edebileceğini belirtti.

Airbnb, esnek çalışma ortamı sunuyor

Airbnb
, uzaktan çalışmaya müsaade vermekle bir arada çalışanlarının yıl boyunca yüz yüze buluşmasını sağlamak ismine periyodik olarak grup toplantıları, saha dışı ve toplumsal etkinlikler düzenleyeceklerini söylemiş oldu.

Şirketin CEO’su Brian Chesky, çalışanlarına gönderdiği e-postada: “Şimdi, insanları bir ofiste görmemenin kaygısını anlıyorum – onları goremediğiniz biçimde çalışanlarınızın işlerini yapıp yapmadığını nasıl anlarsınız? Benim için sıradan: Sana güveniyorum ve esneklik lakin grubundaki insanlara güvendiğinde işe fayda. Uzaktan ne kadar fazlaca şey başarabileceğinizi gösterdiniz. Son iki yılda, uzaktan çalışırken pandemide yol aldık, şirketi sıfırdan bir daha inşa ettik, halka açtık, tüm hizmetimizi yükselttik ve rekor hasılatlar bildirdik. Esnekliğin Airbnb için işe yaradığı açık.” sözlerinde bulundu.

E Ink, yeni Gallery 3 ile daha süratli bir tecrübe sunuyor

3 gün evvel eklendi

Airbnb, konuttan yahut ofisten çalışma özgürlüğünü tanımasıyla birlikte ayrıyeten çalışanların, ülkenin rastgele bir yerinden çalışmayı tercih edebileceklerini söylüyor. Şirket, kent değiştiren çalışanların maaşında değişikliğe gidilmeyeceğini belirtti.

• Anasayfa
  • Taşınabilir Teknolojiler
  • Operatörler – Kurumsal Haberler Haberleri
  • Airbnb, çalışanlarına kalıcı uzaktan çalışma seçeneği sunuyor
Okumaya devam et...