Apple, iPhone 13 Pro serisinin taleplerine yetişemiyor!

Alan

New member
Apple‘ın aktüel amiral gemisi modelleri iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max beklenilenden daha fazla ilgi görüyor. Talebe göre eserleri yetişmeyen Apple, siparişlerini artırma sonucu aldı.

TSMC, 2022 yılında yalnızca Apple’dan 17 milyar dolar kazanacak

1 gün evvel eklendi

iPhone 13 Pro serisi öbür modellerden daha fazlaca ilgi görüyor

Günümüzde firmaların amiral gemisi modellerinin fiyatları hakikaten yüksek denilecek düzeye ulaştı. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max de bu modellerin başında geliyor diyebiliriz. Fakat bugün gelen bilgiler Apple‘ın bu fiyatlara karşın beklenen satışlarından daha fazlasına ulaştığını söylüyor.

Elec tarafınca bilgide müşterilerin iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max‘e ağır bir ilgisinin olduğu ortaya çıktı. Apple’ın da beklemediği derecede satışlar artarken, eserler taleplere yetişmedi. Raporlara göre 2022’nin birinci çeyreğinde 1 milyon iPhone 13 Pro üretim siparişi verilirken, 3,5 milyon adet iPhone 13 Pro Max siparişi verildi.

Taleplerin artışına yanıtsız kalmayan Apple, 2022 yılının ikinci çeyreği için 8 milyon iPhone 13 Pro üretim siparişi verirken, 6,5 milyon iPhone 13 Pro Max üretim siparişi verdi. Bu ortada iPhone 13 Pro’nun ülkemizde 24999 TL başlangıç fiyatına sahip olduğunu, iPhone 13 Pro Max’in en ucuz versiyonunun ise 27999 TL olduğunu belirtmekte yarar var.

• Anasayfa
  • Taşınabilir Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Apple, iPhone 13 Pro’nun taleplerine yetişemiyor!
Okumaya devam et...