Beşiktaş’ta Martins Indi sürprizi

Fiona

New member
Spor Toto Üstün Lig’de döneme Valerien Ismael idaresinde başlayan Beşiktaş, Fransız teknik adamdan istenen randıman alınamaması daha sonrasında hoca değişikliğine gitti. Bu doğrultuda epey müddet geçmeden teknik yöneticilik koltuğuna Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş İdaresi, başarılı hocadan birinci transfer raporunu aldı.

Fanatik’in haberine bakılırsa Güneş’in birinci vakit içinderda stoper bölgesine yeni bir destek yapılmasını istediği açıklandı. Bu gelişme daha sonrasında elindeki liste üzerinden çalışmalarını sürdüren idarenin, şimdiden yeni bir isim belirlediği ortaya çıktı.

Kara Kartal’ın, Hollanda Ligi gruplarından AZ Alkmaar forması giyen 30 yaşındaki savunmacı Bruno Martins Indi’yi gayeleri ortasına eklediği bildirildi.

Kariyerinde daha evvel; Feyenoord, Porto, Stoke City üzere kulüplerde forma giyen 1,85’lik stoper, savunma çizgisinin sol bek bölgesinde de forma giyebiliyor.

Kulübüyle 2025 yılına kadar kontratı bulunan deneyimli isim için idarecilerin maliyet hesaplarına başladığı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın bu transfer konusunda azamî 2 milyon Euro’luk bir bonservis bütçesi ayırması bekleniyor.