Bilgehanelerimizin sayısı 15’e ulaştı

Yasmin

New member
Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, çocukların ulusal ve manevi pahalarla yetişmesi için üzerlerine düşen ne var ise yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda Konya genelinde hizmet veren Bilgehanelerin değerli önemli çalışmalar yaptığını kaydeden Lider Altay, 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere katkı sağlamak için yeni Bilgehaneler açmaya devam ettiklerini söylemiş oldu.

Son olarak açtıkları Yavuz Sultan Selim Bilgehanesi ile birlikte Konya merkezdeki şube sayısının 10’a, ilçelerle birlikte toplam sayının 15’e yükseldiğini kaydeden Lider Altay, “Yavuz Sultan Bilgehanemizin kentimize ve öğrencilerimize güzel olmasını diliyorum. Ağır ilgi goren kayıtların akabinde eğitimlere başlıyoruz. Vaktini kaliteli ve gelişmenine katkı sağlayan etkinliklerle geçirmek isteyen tüm yavrularımızı Bilgehanelere davet ediyorum.” diye konuştu.

Konya’da 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders takviye programları, atölye ve etkinlikler düzenleyen; 4. sınıflar için hafızlık hazırlık programı ve 8. sınıflar için LGS hazırlık programı ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Bilgehaneler, eğitim takviyesi konusunda kıymetli bir nazaranv icra ediyor.

Hibya Haber Ajansı