Çocukların En Sevdiği Fransız Tostu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 dilim tost ekmeği
 - Kaşar peynir
 - 1 adet büyük uzunluk yumurta
 - Tereyağ
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tost ekmeklerin kenar kısımlarını keselim.
 - İki tost ekmeğin ortasına ince dilimlenmiş kaşar peyniri koyalım ve çapraz keselim (resimde gösterdim gibi).
 - Yumurtayı çırpalım tuz ek ederek.
 - Üç halindeki ekmeklerimizi yumurtaya banalım gerili önlü.
 - Tavaya tereyağı koyalım ve kısık ateşte erimeye bırakalım.
 - Eriyen tereyağın üzerine ekmekleri yerleştirelim ve artlı önlü kızartalım yumurtalı ekmek üzere (balık ekmek).
 - Kısık ateşte kızartmamız kaşar peynirin erimesini sağlar.
 - En son az ocağın altını açıp ekmeklerin kızarmasını sağlayalım. Sıcak servis edilir.