Çok Pratik Çok Lezzetli Yumurtalı Söğürme Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 5 adet közlenmiş patlıcan
 - 4 tane yumurta
 - 4 diş sarımsak
 - 1 çay bardağı sıvı yağ
 - Ve tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Közlenmiş patlıcanı güzelce soyup, daha sonra büyük bıçakla doğrayıp ufak ufak eziyoruz.
 - daha sonra sarımsağı da küçük doğranır, bunları tabağa alıp, kenara indirelim.
 - daha sonra tavayı alıp, sıvı yağı ekleyelim, daha sonra yumurtaları güzelce çırptıktan daha sonra tavaya döküyoruz.
 - Yumurta piştikten daha sonra doğradığımız patlıcan sarımsak ve tuzu ekleyelim, altını kapatmadan biraz tavada güzelce karıştırıyoruz. daha sonra servis tabağına alalım hazır. Afiyet olsun.