Ex-Trigema patronu Grupp yaş depresyonu yapar ve intihar girişiminde bulunur

Neil

New member
Ex-Trigema patronu Grupp yaş depresyonu yapar ve intihar girişiminde bulunur

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Alman girişimcisi ve tekstil şirketi Trigema'nın uzun zamanlı başkanı Wolfgang Grupp, yaş depresyonu ve intihar girişiminde bulunduğu bir mektupta işgücüyle temasa geçti. “Hayatımı bitirmeye çalıştım,” diye yazdı 83 yaşındaki çocuğu Perşembe günü alıntılanan “Bild” gazetesinin yazdığı mektupta. “Geri almak istiyorum,” dedi Grupp.

Grupp, “84 yaşında ve bu kadar denilen yaş depresyonundan muzdariptir. Ayrıca hala ihtiyaç duyulup ihtiyaç duymadığınızı da düşünüyorsunuz” diye yazdı. Bu yüzden hayatını bitirmeye çalıştı.

Kendi ifadelerine göre, “Bild” mektubu girişimcinin açık rızasıyla yayınladı. Gazete, insanları sık sık gizlenmiş hastalığa duyarlı hale getirmek ve konunun artık uzağa bakmamasını sağlamak istediğini bildirdi.

Grupp'ın mektubu “depresyondan muzdarip herkese lütfen: profesyonel yardım arayın ve tedaviye gidin.” “Bild” e göre Grupp, Trigema'nın işgücüne dönmeden önce on gün boyunca hastanedeydi. Mektup, tekrar tamamen sağlıklı olmasının biraz daha uzun sürebileceğini söyledi.

Grupp, 1960'ların sonunda Trigema grubunu babasından devralmış ve 50 yıldan fazla süredir yönetmişti. Kendisi ve ünlü bir şempanze televizyon noktalarında “Almanya'da üretilen” reklam yapıyordu.

Bir buçuk yıl önce şirketi iki çocuğu Bonita ve Wolfgang'a teslim etti. “Eşim ve çocuklarımla çok gurur duyuyordu” diye yazdı şimdi. Hem size hem de Trigema şirketinin çalışanlarına teşekkürler.

Girişimci, “tüm hayatını Trigema'nın hizmetine ve ekonominin ve orta ölçekli işletmelerin çıkarları için mücadeleye koymaya çalıştı” dedi. “Sık sık rahatsız olduğumu biliyorum, ama başarabildiğim ve deneyimleyebildiğim için minnettarım.”

AFP