Hamburger Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- Hamburger ekmeği (Tarif için)
 
- 300 gram kıyma
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - Tuz
 
- 1 tane soğan
 - 1 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı toz şeker
 - 1 yemek kaşığı ketçap
 - Marul
 - Çedar peyniri
 - Kornişon turşu
 - Hüme et
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Köfte için; kıymayı karabiber ve tuzu yoğurma kabına alıp güzelce yoğuralım.
 - Hazırlanan köfteyi buzdolabında bir saat dinlendirelim.
 - Dinlenen köfteyi ister köfte aparatı ile ister elinizde şekillendirerek ızgarada artlı önlü kızartalım.
 - Karamelize soğanı hazırlamak için sıvı yağını tavada ısıtıp, üzerine piyazlık kesilmiş soğanı ve şekeri ilave edip, kısık ateşte pişirelim.
 - Karamel rengi olduğunda ketçabı ekleyip, ocaktan alalım.
 - Hamburger ekmeğine birinci vakit içinderda köfte üzerine çedar peyniri, karamelize soğanı marul kornişon turşu ve hüme eti yerlestirip servis yapalım.