Happy Moon’s Grup’tan yeni marka

Yasmin

New member
Yeme-içme kesiminde 23 yılı geride bırakan, Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s Küme, menüsüyle başka markalarından ayrılan yeni markası No. 54 Steak & Kebap’ın kapılarını Akmerkez AVM’de açtı. Et, kebap ve meze çeşitlerinden oluşan menüsüyle ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan No. 54 Steak & Kebap küme çatısı altında, yeni bir segmentte, dördüncü marka olarak yerini aldı. Mevzu hakkında açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Küme İdare Heyeti Lideri Hüseyin Aymutlu “23 yıldır bu dalın ortasındayız. Emin adımlarla yol alıyoruz. Et restoranı açmak uzun vakittir planlarımız ortasındaydı fakat hazır olmayı bekledik. Hakikat grup ile hakikat vakitte, gerçek bir lokasyonda hizmet vermeye başladık. Yeni markamızı da lezzet, servis ve ambiyansta, her ayrıntısı düşünerek tasarladık” dedi.

Happy Moon’s Küme, 23 yıllık tecrübesini No. 54 Steak & Kebap markası ile taçlandırıyor. No. 54 Steak & Kebap, küme çatısı altında, yeni bir segmentte, dördüncü marka olarak yerini aldı. Akmerkez AVM’de müşterilerini ağırlamaya başlayan ve ismini Akmerkez AVM’nin kapı numiçinden alan No.54 Steak & Kebap menüsü de büyük beğeni topluyor. Yaklaşık 200 metrekare alanda 100 kişi oturuma sahip olan yer, dekoru ve ambiyansıyla da dikkat çekiyor.

Et, kebap ve meze çeşitlerinin sunulduğu menüde; Şaşlık Burger, Kuzu Kafes ve Dana Asado üzere lezzetler de öne çıkıyor. Dana etlerinin Bandırma’nın nadide çiftliklerinden karkas olarak seçilip dinlendirildikten daha sonra işlendiği No. 54 Steak & Kebap’da kebapları tamamı kıvırcık kuzu eti kullanılarak itinayla hazırlanıyor.

“Segmentinde büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz”

Yeni markaları No. 54 Steak & Kebap hakkında açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Küme İdare Heyeti Lideri Hüseyin Aymutlu “23 yıldır bu dalın ortasındayız. Emin adımlarla yol alıyoruz. Et restoranı açmak uzun vakittir planlarımız ortasındaydı fakat hazır olmayı bekledik. Gerçek grup ile gerçek vakitte, gerçek bir lokasyonda hizmete girdiğimizi düşünüyoruz. Yeni markamızı da yemek, servis ve ambiyansta her ayrıntısı düşünerek tasarladık. 23 yıllık deneyimimizle kapılarını açtığımız No. 54 Steak & Kebap’ın segmentinde büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz” diye konuştu.



“Seçilmiş lokasyonlarda yatırımlarımıza devam edeceğiz”

“Türkiye’de zincir diyebileceğimiz bir steak ve kebap restoranı fazla sayıda yok” sözlerini kullanan Aymutlu, “Ağırlıklı olarak daima tek şubeli markalar var. Biz de pazarda o açığı gördük. Biz güzel et servis etmek üzere yola çıktık. Gösterişten uzak, lezzet peşindeyiz. Bu hususa büyük kıymet veriyoruz. Yeni markamızla da seçilmiş lokasyonlar da yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı