Şimdi, mayoların sığması için hızlı bir şekilde koşuya başlayın. Amerikalı evrimci biyolog Herman Pontzer, ne yazık ki işe yaramadığını söylüyor. Bir röportajda, şaşırtıcı araştırma sonuçlarını sunuyor ve biz insanlar için hareketin neden hala gerekli olduğunu açıklıyor.
Bay Pontzer, bu haftalarda pek çok kişi tatilden önce birkaç kilo daha vermek için koşu ayakkabılarını bağlıyor. En iyi yol bu mu?
Hayır, ne yazık ki konu kilo vermeye geldiğinde bu hiç yardımcı olmuyor.
Üzgünüm, ne? Burada, üniversite kampüsünde birkaç kilometre koştum. Fitness saatim fazladan 300 kalori yaktığım için beni övdü. O zaman biraz daha zayıf olmalıyım.
Hayır, seni hayal kırıklığına uğratmalıyım, bu böyle yürümez. Fiziksel olarak aktif olmak ve egzersiz yapmak, egzersiz yapmamış birinden günde 300 kalori daha fazla yakmanız anlamına gelmez. Fitness takipçiniz öyle söylese bile.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsız ve her an iptal edilebilir
?
Bay Pontzer, bu haftalarda pek çok kişi tatilden önce birkaç kilo daha vermek için koşu ayakkabılarını bağlıyor. En iyi yol bu mu?
Hayır, ne yazık ki konu kilo vermeye geldiğinde bu hiç yardımcı olmuyor.
Üzgünüm, ne? Burada, üniversite kampüsünde birkaç kilometre koştum. Fitness saatim fazladan 300 kalori yaktığım için beni övdü. O zaman biraz daha zayıf olmalıyım.
Hayır, seni hayal kırıklığına uğratmalıyım, bu böyle yürümez. Fiziksel olarak aktif olmak ve egzersiz yapmak, egzersiz yapmamış birinden günde 300 kalori daha fazla yakmanız anlamına gelmez. Fitness takipçiniz öyle söylese bile.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsız ve her an iptal edilebilir
?