Max Level 23 Nisan’da açılacak, ikili bayram yaşanacak

Yasmin

New member
JLL Türkiye tarafınca yönetilen Başşehrin beğenilen alışveriş merkezi Next Level AVM’de hayata geçirilen ve Ziraat İşletme İdaresi tarafınca işletilen yeni jenerasyon aile ve çocuk cümbüş merkezi Max Level’ın açılışı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

6.000 metrekare büyüklüğünde bir alanda, uzun, titiz ve ayrıntılı çalışmalar sonucunda kurulan merkez, yalnızca oyun ve cümbüş değil; en son teknolojilerle donatılmış kısım ve kurgularıyla eğitim alanında da çocuklara kıymetli katkılar sağlayacak.

Bu 23 Nisan ikili bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan minikler için Max Level’ın açılışı bayram heyecanını ikiye katlayacak. Çok kapsamlı ve farklı temalarla, en yeni teknolojilerle donatılmış, farklı dünyalara kapı aralayan merkezde açılış için renkli karakterler de cümbüşün dozunu artıracak, bu bayramı unutulmaz kılacak. tıpkı vakitte konuklar özel kampanyalardan da faydalanacak.

Eğitim, teknoloji, cümbüş bir ortada

Eğitim, teknoloji ve cümbüşün bir ortada sunulacağı Max Level, çocukların ömrüne yeni bir soluk getirecek; yalnızca Başkentlilerin değil, tüm Anadolu’nun uğrak noktası haline gelecek. Ailelerin çocuklarıyla bir arada hem verimli tıpkı vakitte eğlenceli vakit geçirebileceği, sanal gerçeklik teknolojisiyle eşsiz aktiviteleri deneyimleyebileceği merkez, sanatsal içeriklerden çocuk gelişmenini destekleyen atölye çalışmalarına; eğlenceli oyunlardan, bilim ve teknolojiye kadar birbirinden farklı temaları ile Anadolu’nun en varlıklı cümbüş merkezi olacak.

Azamî cümbüş

Yaş kümelerine nazaran, en uygun oyun alanları ve malzemelerin ihtimamla seçildiği, gerçekleşecek aktiviteler ve toplumsal aktifliklerin uzman görüşleri doğrultusunda hazırlandığı, çalışanın özel pedagojik eğitimlerden geçirildiği Max Level, fazlaca titiz bir çalışma sonucunda hazırlanmış.

Max Level, oyun, teknoloji, eğitim ve cümbüşün iç içe geçtiği, sayısız alternatifle büyük küçük her konuğuna yeni bir dünyanın kapasını açarak “oyundan büyük işler” sloganıyla azamî cümbüş yaşatacak.

Kaynak
Hibya Haber Ajansı