Evde Mayonez Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet yumurta
 - 1 tatlı kaşığı sirke
 - 1 çay kaşığı tuz
 - Yarım küçük limonun suyu
 - 1 su bardağı sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtayı blenderimizin çubuk başlığının tam yerleşip, yavaşça hareket edecek biçimde bir uzun bardağa kırıyoruz.
 - Üstüne yağ hariç tüm malzemeyi ekliyoruz, daha sonra blendırı üstüne getirip, yumurtayı çırpma basamağında kapamış oluyoruz.
 - Üstüne yağı ekliyoruz yavaş yavaş karıştırıyoruz ve yavaşça sağ sol yaparak yağın da azar azar aşağıya inip, yumurtayla karışmasını sağlıyoruz bu püf noktası. Mayonezimiz kullanıma hazır afiyet olsun ????.