Messi’den şok yenilgi daha sonrası açıklama

Fiona

New member
FIFA 2022 Dünya Kupası C Kümesi birinci maçında, favori olduğu Suudi Arabistan maçında alandan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Arjantin Ulusal Ekibi’nin kaptanı Lionel Messi, mazeretleri olmadığını söylemiş oldu. Messi, “Temelde nasıl bir kadro olduğumuzu hatırlamalı ve bu maçı unutup sıradaki maçları düşünmeliyiz” dedi.

2-1’lik sürpriz Suudi Arabistan mağlubiyeti daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Lionel Messi, “hiç bir mazeret yok. Her zamankinden daha fazla birlik olacağız. Bu küme kuvvetli ve bunu daha evvel de gösterdi. Suudi Arabistan oyuncularının da epeyce düzgün olduğunu, topu süratli hareket ettirdiklerini ve ofsayt taktikleri olduğunu biliyorduk. Bunlar üzerine çalıştık lakin maç içerisinde fazlaca ivedi ettik” dedi.

Messi’nin açıklamaları şöyleki:

“Bu herkes için fazlaca sert bir darbe, bu türlü başlamayı beklemiyorduk. Geleceğe odaklanmalı ve kazanmalıyız. Bu bize kalmış.

Herhangi birini suçlamak epey güç. bu türlü başlamayı düşünmüyorduk. Mazeretimiz yok. Bunun birtakım niçinleri var. Temelde nasıl bir kadro olduğumuzu hatırlamalı ve bu maçı unutup sıradaki maçları düşünmeliyiz.”