Nicolas Cage yeni bir film “The Surfer” hakkında: Film çekiminde köpekbalıkları ve sel ile savaştı

Neil

New member
Nicolas Cage yeni film “The Surfer” hakkında
Film sırasında köpekbalıkları ve sel ile savaştı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Aksiyon kahramanı Nicolas Cage, sörf tahtasındaki şu anki “The Surfer” filminde başarısız oldu.

Yaşam Dalgası'nı sörf yapmayı tercih ediyor: şu anki “The Surfer” filminde Nicolas Cage (61), Avustralya memleketine geri dönen ve oğluyla güneşin hayatını sörf yapmak için büyüdüğü plaj evini geri almayı umarak bir işadamı oynuyor. Teori için çok fazla. Ancak sadece bir grup etkili yerli halk, tuvalde dalgalar sürmesini engellemiyor.

Nicolas Cage sörf yapamaz: “Lorcan ve ben bunun hakkında ayrıntılı olarak konuştuk. Keşke bu noktaya gelebileceğimi bildiğimi biliyor,” dedi Cage “Entertainment Weekly” dedi. Filmin sonunda, sörf tahtasını fethetmek isterdi. Aktör “filmin sonunu seviyor” ve “tek bir tutum değil”, 1979'dan “Büyük Çarşamba” dan destansı bir sörf sahnesi eklemeyi hayal edeceğini itiraf ediyor.

“Bu kaydı gerçekten almak istediğimi düşündüm, ancak şimdiye kadar yapabileceğimiz becerilerimi geliştirecek zamanım yoktu,” diye iç çekti Cage. Oyuncu sadece pratik yapmak için çok az zamanı vardı, aynı zamanda Tabiat Ana tarafından da yavaşladı. Hollywood yıldızı, “Zor hava koşulları ve inanıp inanmadıkları gibi şeylerimiz vardı, köpekbalığı raporları vb.” Dedi.

“Ölebilirdim”

“Yörüngiye girdim, ama her denediğimde parçalara ayrıldım,” diye hatırladı önceki denemelerden. Oscar galibi, “Ben sadece bunalmıştım ve tam anlamıyla selde sıkıştım. (…) Tumble bir ağaca çarptığımda ve ölen sörf ketenlerine tırmanıyorum.” “Artık küçük bir çocuğum olduğuna göre, hala bunu yapmak isteyip istemediğimi bilmiyorum.” Üçüncü çocuğu 2022'de doğdu. Anne Cage'in beşinci karısı Japon Riko Shibata (30).

Ama henüz vazgeçmek istemiyor. “Hedef,” dedi Amerikalı, endüstri dergisine İtalyan kökleri “emekli olmak, sörf yapmak, kırmızı şarap içmek ve spagetti yemek.”

Spotonnews