Nicole Kidman aile hayatı hakkında: Bu yüzden kendini “iyi bir eş” olarak görüyor

Neil

New member
Nicole Kidman aile hayatı hakkında
Bu yüzden kendini “iyi bir eş” olarak görüyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Nicole Kidman, Keith Urban ve iki kızı ile kendi aile hayatı hakkında özellikle neyi takdir ettiğini açıkladı.

Keith Urban (57) ve kızları ile annesinin ve aile hayatının kaybından bahsediyor: Hollywood yıldızı Nicole Kidman (57), “Allure” dergisiyle son röportajda kendisini daha önce olduğu gibi kişisel ve genel olarak gösterdi. Diğer şeylerin yanı sıra, “Annemin kaybı beni tamamen değiştirdi.” Janelle Ann Kidman Eylül 2024'te öldü.

Bu boşluk annesini terk etti

Annesinin ölümünün bıraktığı boşluk Kidman için hala fark edilir: “Onunla her saniye veya üçüncü günde konuştum. Ve dünyanın diğer ucunda yaşadığı için, sabah beşte kalktım, bloğun etrafından geçtim ve Keith kalkmadan önce bir saat boyunca onunla konuştum. Bu benim günlük ritmim oldu.”

Annesinin ölümü, diğer şeylerin yanı sıra, hayatın geçişinin farkına vardı: “Dokuz Perfect Strangers” ın ikinci sezonu gibi birçok yeni film ve seri projede yer alan oyuncu. “Önümden daha fazla zamanım var” diyor. Gelecek üzerinde hiçbir kontrolü olmadığı düşüncesine katlanmak zorunda kaldı. “Muhtemelen insanların insanları aniden kaybetmeleridir.”

Kidman kişisel olarak gelişmekle ilgileniyor gibi görünüyor. “Daha dışa dönük olmaya çalışıyorum, ama temelde daha içe dönük ve utangaçım,” dedi 57 yaşındaki. “Tam olarak hoş değil, ama Keith bana yardım etti. Sanırım yaşla birlikte kendinizi kapatmak yerine gelişmeye başlayabilirsiniz.”

Bu yüzden o “iyi bir eş” ve anne gibi

Kocası onu daha dışa dönük olmasını desteklerken, Kidman da röportajda açıklamaya devam ettiği için onun için takdir ettiği şeyler yapıyor: “Kocamla otomatik açık artırmalar görüyorum. Bu iyi bir eş yapar.”

Ayrıca kızları Sunday Rose (16) ve Faith Margaret (13) ile sevgi dolu bir ilişki kurar. “Aslında kendimi bir anne olarak seviyorum,” diye açıklıyor Hollywood simgesini ebeveyn olarak rolü hakkında. “İki kızıma çok yakınım. Onlarla yatakta oturuyorum ve en samimi şeyleri tartışıyorum. Ben senin danışmanım. Bana sessiz olmam gerektiğini söylemek istiyorsan, yapabilirsin. Özür diliyorum. Sana karşı durabilirim. Çok fazla ilişkimiz var.”

Spotonnews