Öğrenciler ve sıradan ofis işleri için dizüstü bilgisayar tavsiyeleri

Alan

New member
Öğrenciler tarafınca tercih edilebilecek ve sıradan ofis işlerinin yerine getirmeye yardımcı olabilecek dizüstü bilgisayarlar, görüntü konferans görüşmelerinde ses ve imaj netliğiyle birlikte uzun pil ömürleriyle ön plana çıkıyor. Farklı irtibat noktalarına sahip olmaları başka bir kriter oluştururken bilgisayarların, dayanıklılık özellikleri de uzun mühlet kullanılabilirlik ismine kıymetli bir karar verme parametresi olarak dikkat çekiyor. Bu bağlamda aşağıda öğrenciler ve sıradan ofis işleri için tercih edilebilecek 6 farklı dizüstü bilgisayara yer verildi.

Dell Vostro 3400 FB15W4256N

Dell Taşınabilir Connect özelliğiyle dizüstü bilgisayar, biroldukca Android ve iOS aygıta birebir anda bağlanabilmeye imkan tanıyor. Süratli şarj özelliğine sahip olan eser, 1 saatlik şarj ile %80 doluluk oranına ulaşabiliyor. Bilgisayar, tek dokunuşla kolay ve inançlı bir biçimde oturum açmaya imkan tanıyan bir parmak izi sensörüne de sahip.

• Ekran özellikleri: Full HD(1920 x 1080 piksel), 14 inç
  • İşlemci: Intel Core i3
  • RAM boyutu: 4GB
  • HDD: 1TB
  • SSD: 256GB
  • İşletim sistemi: Windows 10 Home
  • Yük: 1.59 kg
Esere gitmek için tıklayınız

HP 250 G8

USB Type-C, RJ-45 ve HDMI irtibat noktalarıyla HP 250 G8, kâfi düzeyde iş ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kullanıcılar, HP HD kamera ile görüntü konferanslarda hem karanlık birebir vakitte aydınlık ortamlarda net manzaralar sağlayabiliyorlar. Ayrıyeten sesler için HP Gürültü Azaltma özelliği de sunuluyor.

• Ekran özellikleri: Full HD(1920 x 1080 piksel), 15.6 inç
  • İşlemci: Intel Core i5
  • Yük: 1.74 kg

Lenovo IdeaPad 5

IdeaPad 5, web kamerasını kapatabilen bir sürgüye sahip. Güç düğmesine entegre parmak izi okuyucu, kullanıcının biyometrik doğrulamasıyla bilgisayarı uyandırmasına imkan tanıyor. Aygıt, ince çerçeveli ekran ve USB-C irtibat noktası sunuyor.

• Ekran özellikleri: Full HD(1920 x 1080 piksel), 14 inç
  • İşlemci: Intel Core i3
  • İşletim sistemi: Windows 11
  • Yük: 1.96 kg

Acer Aspire 3 A315-57G

Acer BlueLightShield teknolojili mavi ışık filtresi, gözleri yormadan uzun vadeli kullanımlara imkan tanıyor. 9 saate kadar pil ömrü sunan Acer Aspire 3, optimize edilmiş dijital web kamerası ve mikrofonu yardımıyla görüntü konferanslarda kullanıcıya net bir tecrübe sağlıyor.

• RAM boyutu: 8GB
  • SSD: 512GB
  • Tartı: 1.9 kg

Casper Nirvana X500.1021-8V00X-G-F

Anti-Glare ekranı ile gözlerin yorulmasına mani olan bilgisayar, özel alaşım gövdesiyle ultra sağlamlık ve yüksek dayanıklılık sunuyor. Aygıt, 10 saate kadar pil ömrü sunarken öteki modellere oranla %60’a varan güç tasarrufu sağlıyor.

• SSD: 500GB
  • İşletim sistemi: FreeDOS
  • Yük: 1.59kg

ASUS X515FA-EJ053T

178° görüntüleme açısı ve mat parlama önleyici kaplamaya sahip bilgisayar, USB-C 3.2, USB 3.2 Type-A ve USB 2.0 irtibat noktalarıyla birlikte bir HDMI çıkışı ve bir microSD kart okuyucu bulunduruyor.

• Tartı: 1.8kg

• Anasayfa
  • Taşınabilir Teknolojiler
  • Dizüstü Bilgisayarlar Haberleri
  • Öğrenciler ve sıradan ofis işleri için dizüstü bilgisayarlar
Okumaya devam et...