Sabah müellifinden Ulusal formaların fiyatına reaksiyon…

Fiona

New member
Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 yılında A Ulusal Futbol Grubunun giyeceği formaları formaları tanıttı. İç saha forması, klasikleşmiş beyaz tabana kırmızı bir şerit üzerinde ay yıldızlı bir tasarım oldu. Kırmızı tonlarının kullanıldığı dış saha formasında ise altıgen çini deseni kullanıldığı görüldü.

Toplumsal medya kullanıcılarından kimileri formaları beğenirken, birtakım kullanıcılar ise “formaların her sene aynı” olduğunu söyleyerek beğenmedi.

aynı vakitte Sabah gazetesi köşe muharriri Mevlüt Tezel de Ulusal kadro forma meblağlarına reaksiyon gösterdi. Tezel’in yazısı şu biçimde:

“Forma fiyatları 799,90 lira, bence pahalı! Daha makul bir fiyat belirlenebilirdi. Pekala, bu formaları nerede giyeceğiz? Katıldığımız büyük tertip yok! Avrupa Futbol Şampiyonası’nın küme maçlarında mı? Dünya Kupası’nda bir daha yokuz! Biz futbolda ne vakit memnun olacağız? “

PORTEKİZ’E ELENMİŞTİK

Katar 2022 Dünya Kupası eleme maçlarında Türkiye A Ulusal ekibi, Portekiz’e 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası’na katılma talihini kaçırmıştı. Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası, 20 Kasım’da başlayıp 18 Aralık tarihinde sona erecek.