Sarmısaklı Ekmek

Neil

New member
Sarmısaklı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tost ekmeği
  • 6 dilim kaşar
  • 1 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı süt
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 5 adet ezilmiş sarımısak
  • 4 kol ince kıyılmış maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
Sarmısaklı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel yumurta süt cırpılır akabinde sarmısak tuz maydanoz eklenir ve ekmek ikiye ayrılır.
  2. Kaşarlar dizilir.
  3. Sos kaşarın üzerine sürülür ve yağlı kağıt üzerine temalıp tost makine sinde kaşarı eriyinceye kadar pişirilir ve sıcak kahvaltıya servis edilir. Afiyet olsun.
Sarmısaklı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı