Tavuk Dürüm Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1.5 tavuk göğsü
 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 4 adet yeşil biber
 - 1 adet kapya biber
 - 2 diş sarımsak
 - 2 yemek kaşığı mısır
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 2 çay kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı pul biber
 - 1 yemek kaşığı barbekü sos
 
- 5 adet lavaş
 - 2 yemek kaşığı ketçap
 - 2 yemek kaşığı mayonez
 - 1 yemek kaşığı sirke
 - Salatalık turşusu
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kızdırdığımız tavanın içine, doğradığımız tavukları koyuyoruz.
 - 5 dakika, tavukların rengi değişene kadar mühürlüyoruz.
 - Ardından içine zeytinyağını koyup biraz kavuruyoruz.
 - hemen sonrasında içine, yeşil biber, kapya biberi ek ediyoruz.
 - Biberler orta derece canlı iken, içine tuz, karabiber, pul biber, salça, barbekü sos ve mısırı da ek edip karıştırıyoruz.
 - Hepsi harmanlandıktan daha sonra içine sarımsağı döküp karıştırıp sarımsaklar diriliğini kaybedinceye kadar pişiriyoruz.
 - İçi için;Bir küçük tabakta ketçap mayonez ve sirkeyi karıştırıyoruz.
 - Lavaşın içine bu karşımdan koyup üzerine pişen harcımızdan 2 yemek kaşığı koyup dürümlüyoruz 
	
	
		
		
	
	ben bu materyal ile toplam 5 adet dürüm elde ettim. Afiyet olsun ????.