Tavuklu Patatesli Lavaş Kapama Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- ️2 adet tavuk göğsü
 - ️2 avuç kadar patates (Ben sokak lezzeti üzere olsun diye hazır patates kullandım
 - ️Her lavaş için 2 adet kaşar peyniri
 - ️Lavaş
 - ️Sıvı yağ
 - ️Kırmızı toz biber
 - ️Tuz
 - ️Ketçap
 - ️Mayonez
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavuklarımızı minik minik doğrayalım ve az yağda suyunu saldırıp, çektirelim.
 - Akabinde azcık daha yağ ekleyerek tuzunu ve toz biberi atıp, güzelce kavuralım. Bu sırada patateslerimizi kızartıp, bir kenara alalım. Artık birleştirebiliriz.
 - Lavaşın tam ortasına ketçap mayonezi sıkalım üzerine 2 dilim kaşar peynirini ekleyelim üzerine tavuklarımızdan koyalım.
 - En üstünede patateslerimizi ekleyip, her tarafınca kapatalım ve yağsız tavada lavaşların rengi dönene kadar kızartalım.