Teremyağlı Sucuklu Tost

Neil

New member
Teremyağlı Sucuklu Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet baston ekmek (1 kenarı kesilecek)
Arasına ve üzerine sürmek için;

  • Teremyağ
İçine;

  • Dilimlenmiş sucuk
  • Domates salçası
Teremyağlı Sucuklu Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle dilimlenmiş sucuklar tost makinesinde yavaşça pişirilir.
  2. Ekmeği ortasından yavaşça aralayarak ortasına sucuklar dizilip, tekrar üzerine tost makinesi basılır.
  3. Ekmeğin sucuksuz tarafına teremyağ ve salça sürülür ve ekmek kapatılır, yinedan üzerine makine basılır.
  4. Pişen tostun üzerine sıcaklıyken teremyağ sürülür ve afiyetle yenir.
Teremyağlı Sucuklu Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı