Tanınan iletileşme uygulaması WhatsApp’ın 24 Ekim’den itibaren kimi iPhone modellerinde çalışmayacağı ortaya çıktı. WABetaInfo tarafınca aktarılan bilgilere nazaran iOS 12 öncesi iOS işletim sistemi çalıştıran iPhone modellerinde artık WhatsApp çalışmayacak.
MIUI 13.5 güncellemesi alacak Xiaomi akıllı telefonlar aşikâr oldu
3 sa. evvel eklendi
iPhone 5 ve iPhone 5c’de artık WhatsApp çalışmayacak
WABetaInfo’nun paylaştığı ekran imajında, WhastApp’ın 24 Ekim 2022’den itibaren iOS 10 ve iOS 11 çalıştıran aygıtlar için dayanak sunmamaya hazırlandığı görülüyor. Ayrıyeten WhatsApp’ın yardım dokümanlarındaki “iOS 12 ve daha yenisini çalıştıran iPhone” ibaresi de WABetaInfo’nun tezlerini doğruluyor.
Tüm bunlar iPhone 5 ve iPhone 5c kullanıcılarının sonbahardan itibaren WhatsApp’ı kullanamayacağı manasına geliyor. iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6S kullanıcıları ise WhatsApp’ı kullanabilmek için ekim ayından itibaren aygıtlarını iOS 12’ye güncellemesi gerekiyor.
MIUI 13.5 güncellemesi alacak Xiaomi akıllı telefonlar aşikâr oldu
3 sa. evvel eklendi
iPhone 5 ve iPhone 5c’de artık WhatsApp çalışmayacak
WABetaInfo’nun paylaştığı ekran imajında, WhastApp’ın 24 Ekim 2022’den itibaren iOS 10 ve iOS 11 çalıştıran aygıtlar için dayanak sunmamaya hazırlandığı görülüyor. Ayrıyeten WhatsApp’ın yardım dokümanlarındaki “iOS 12 ve daha yenisini çalıştıran iPhone” ibaresi de WABetaInfo’nun tezlerini doğruluyor.
Tüm bunlar iPhone 5 ve iPhone 5c kullanıcılarının sonbahardan itibaren WhatsApp’ı kullanamayacağı manasına geliyor. iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6S kullanıcıları ise WhatsApp’ı kullanabilmek için ekim ayından itibaren aygıtlarını iOS 12’ye güncellemesi gerekiyor.
- Anasayfa
- Taşınabilir Teknolojiler
- Taşınabilir Uygulamalar Haberleri
- WhatsApp, Ekim ayından itibaren bu telefonlarda çalışmayacak