Aksaray Sarması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Maydanoz
 - Peynir (İstediğiniz peyniri koyabilirsiniz)
 - Yufka
 - 2 su bardağı sıvı yağ (Miktarını kendiniz ayarlayabilirsiniz)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Maydanoz ve peyniri bir kapta yeterlice karıştırın. Maydanoz ölçüsü farketmez, zevkinize göre koyabilirsiniz. 
	
	
		
		
	
	.
	 - Yufkadan küçük, düzgün kesimler kesin.
 - Kestiğiniz kesimlerin içini iç materyali ile doldurup, dürüm haline getirin.
 - Not: dürümlerin ucunu açılmaması için suya batırabilirsiniz.
 - Elde ettiğiniz bu dürümleri tavada uygun ölçüde yağ koyarak kızartın ve aksaray sarmamız hazır???? Herkese afiyet bal şeker olsun ????????