Apple’dan düzeltme: Yeni Apple Watch modelleri, Bluetooth 5.3’ü destekliyor

Alan

New member
Apple, Apple Watch karşılaştırma sayfasını güncelledi ve yeni Series 8, SE 2 ve Ultra modellerinin Bluetooth 5.3 ilişkisini desteklediği ortaya çıktı.


Apple WatchOS 9 yayınlandı: İşte kıymetli 5 özellik

1 hf. evvel eklendi



Bluetooth 5.3 destekliyormuş!

Apple, bu ayın başlarında iPhone 14 serisi ile birlikte Apple Watch Series 8 ve SE2 akıllı saatleri tanıttı. Apple Watch karşılaştırma sayfası üzerinden kullanıcılar, yeni ve evvelki Apple Watch modellerini kıyaslayabiliyor. Apple Watch Ultra, Series 8, Watch SE 2 ve duyurulduğunda, her üç modelin de Bluetooth 5.0’ı desteklediği belirtilmişti lakin Bluetooth 5.3 dayanağı sunduğu ortaya çıktı. Apple’ın Apple Watch kıyaslama sayfasını güncellemesiyle bu bilgi ortaya çıktı.


LE Audio özelliği bekleniyor

Ancak Apple’ın web sitesinde hala birtakım yerlerde Watch Series 8 ve öteki modellerin Bluetooth 5.0’ı desteklediği yazıyor. Bu ortada, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro serisi, AirPods Pro 2. jenerasyon de en yeni Bluetooth teknolojisini destekliyor. Bluetooth 5.3’ün LE Audio özelliği üzere Bluetooth özellikli eserlerde güvenliği, güç verimliliğini ve kullanıcı tecrübesini düzgünleştirme potansiyeline sahip çeşitli geliştirmeler içerdiği biliniyor. Fakat Apple’ın en yeni mamüllerinde bu özellik mevcut değil; yazılım güncellemesi ile sunulabilir.

Okumaya devam et...