Canlı yayında birinci açık artırma ClickMeLive’da başlıyor: Açık artırma ile PS5 satılacak

Alan

New member
Canlı alışveriş platformu ClickMeLive bu kez canlı açık artırma ile satışa başlıyor. Toplumsal medyadaki klasik canlı yayınlar ile e-ticaret tecrübesini birleştiren ClickMeLive’da birinci canlı açık artırma yayını 22 Eylül Perşembe saat 21.30’da başlayacak.

ClickMeLive’da, açılan canlı yayınlarda izleyiciler eserleri yakından bakılırsabiliyor, yayındaki uzman takımlara sorularını ileterek eser hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyor. Dilerse eseri yayın esnasında satın alabiliyor.


Nvidia RTX 4090 ve RTX 4080 Türkiye fiyatları deklare etti

4 sa. evvel eklendi



PS5 açık artırma ile satılacak

İlk defa 23 Eylül Perşembe saat 21.30’da yapılacak açık artırma yayınında başka PlayStation 5 olmak üzere biroldukca indirimli eser açık artırma ile satılacak. Türkiye’de birinci kez yapılacak canlı açık artırma yayınıyla ClickMeLive, canlı yayında açık artırma uygulamasına evrilmiş olacak.

ClickMeLive taşınabilir uygulamasını indiren herkes açık artırma yayınlarını izleyebilecek ve açık artırmalara katılabilecek. Elektronikten giysiye, aksesuardan oyuncu ekipmanlarına, kozmetikten besine bir hayli kategoriden eserleri açık artırmalarla uygun fiyata satın alabileceksiniz.

ClickMeLive uygulamasını https://app.adjust.com/c2o7qko linkinden yahut App Store ve Play Store uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Okumaya devam et...