Çıtır Çıtır Baharatlı Patates Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 6 adet orta uzunluk patates
 - 1 şeker kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı biber
 - 1 şeker kaşığı kekik
 - 10 diş sarımsak
 - 1 tatlı kaşığı salça
 - 3 yemek kaşığı yoğurt
 
- Galeta unu
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri yıkayıp, soyup, küp küp doğrayalım.
 - Baharatları, sarımsağı, yoğurdu ve salçayı yeterlice patateslerle karıştıralım.
 - Üzerine galeta unu ekleyelim. Yağlı kağıdın üzerine dizip, 200 derecelik fırına atalım.
 - Çıtır çıtır olan patatesleri konutta hazırlamış olduğumuz sarımsaklı mayonezle bir arada tüketelim. Afiyet olsun ???? ????.