Huawei, Türkiye’de üretim yapmayı planlıyor

Alan

New member
Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL üzere teknoloji devleri Türkiye’de akıllı telefon üretimi yapıyor. Huawei ise Türkiye’de Ar-Ge merkezi olmasına karşın Türkiye’de üretim yapmıyor. Huawei Türkiye Ülke Müdürü, hususla ilgili açıklama yaptı.

Huawei İstanbul’da düzenlenen aktiflikte Huawei Nova 10 ve Huawei Nova 10 Pro modellerinin lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda soruları yanıtlayan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Kümesi Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye’de üretim için birinci sinyalleri verdi.

Üretim tesisi için tahliller yapılıyor

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Kümesi Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye’de üretim yapma planlarına ait, “Huawei’nin Türkiye’de üretim yapmasını Türkiye’ye geldiğim birinci günden itibaren planlamaya başladık. Aday lokasyon olarak birtakım yerleri ziyaret ettim. Bu mevzuda tahliller de yapıyoruz. Vakti geldiğinde ve yol haritamız da hazır olunca, gelecekte burada üretim merkezi kuracağımızı düşünüyorum.” dedi.


Türkiye’de üretilen telefonlar hangi ülkelere ihraç ediliyor?

4 gün evvel eklendi



Huawei Vision televizyonlar Türkiye’ye geliyor

Türkiye’deki akıllı saat kategorisinde birinci sıraya yerleştiklerini ve pazar hisselerini her kategoride artırmayı hedeflediklerini belirten Yao, ilerleyen devirde Türkiye’de akıllı televizyon satışına da başlayabileceklerini kelamlarına ekledi.

Okumaya devam et...