Jennifer Aniston: Matt LeBlanc'a komik doğum günü dileği

Neil

New member
Jennifer aniston
Matt LeBlanc için komik doğum günü dileği





Jennifer Aniston ve Matt LeBlanc, “Friends” adlı sitcom'daki oyuncularla ünlendiler.

© Tinseltown/Shutterstock.com / Featureflash Fotoğraf Ajansı/Shutterstock.com


Jennifer Aniston, “Friends” dizisinin yıldızı Matt LeBlanc'a esprili doğum günü tebrikleri gönderdi. Hiçbir şey yapmadan bol eğlenceler diledi.





Jennifer Aniston (55), Matt LeBlanc'a 57. doğum gününde hiçbir şey yapmadan çok eğlenmesini diledi. Perşembe günü (25 Temmuz) bir Instagram hikayesinde, “Friends” dizisindeki meslektaşıyla yaptığı bir röportajı paylaştı ve bu röportajda, bunun en sevdiği aktivite olduğunu söyledi. “Umarım bugün de hiçbir şey yapmazsın,” diye yazdı aktris. “Seni seviyorum,” diye ekledi doğum günü tebriğine.


“Hiçbir şey yapmama konusunda profesyonel olmalıyım”




Aniston, Mart ayının başında Instagram hesabından röportaj klibini paylaştı. LeBlanc klipte “Dünyadaki en sevdiğim şey hiçbir şey yapmamak,” diyerek birkaç kahkaha attı. Oyuncu, “Bunda harikayım, hiçbir şey yapmama konusunda profesyonel olmalıyım,” diye ekledi sırıtarak. Aniston, LeBlanc'a gönderisinde “Aynı,” diye katıldı.


İki “Friends” oyuncusu popüler sitcom sayesinde ünlendi. TV dizisinde Rachel Green ve Joey Tribbiani karakterlerini canlandırdı. ABD yayın kuruluşu NBC, 1994'ten 2004'e kadar televizyon dizisinin on sezonunu yayınladı. 17 yıl sonra, Mayıs 2021'de, özel “Friends: The Reunion” ABD'de yayın hizmeti HBO Max'te prömiyer yaptı.


Dizi ve oyuncuları çok sayıda ödül aldı. “Friends” Emmy Ödülleri'nde 60'tan fazla adaylık aldı. Ödüllerin altısı diziye gitti, bunlardan biri “En İyi Komedi Dizisi” ödülüydü. LeBlanc 2002'den 2004'e kadar “Komedi Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne aday gösterildi. Aniston 2002'de “Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.


SpotOnNews

#Konular