Katlanabilir amiral gemisi Vivo X Fold+ lansman öncesinde sızdırıldı

Alan

New member
Mobil kesimin emniyetli sızıntı kaynaklarından biri olan Ice Universe, amiral gemisi Vivo X Fold+ modelini farklı renklerde gösteren yüksek kaliteli basın görsellerini paylaştı. Yayınlanan imgeler aygıtın gayet hoş bir görünüme sahip olacağını gösteriyor.


Samsung Galaxy S23’te Exynos 2300 yongası kullanabilir

23 sa. evvel eklendi



Katlanabilir telefon Snapdragon 8 Plus Gen 1 platformundan güç alacak. Şirket havacılık sanayisinde kullanılan gereçlerden yapılmış yeni ve kuvvetli bir menteşe tasarladı. Kelam konusu düzeneğin 300.000 katlama testini başarılı bir biçimde geçtiği belirtiliyor.


Çok yakında geliyor

Vivo X Fold+ modelinin hem iç tıpkı vakitte dış taraftaki kapak ekranı 120 Hz yenileme suratı sunacak. Bu ekranlar tıpkı özgün Vivo X Fold’da olduğu üzere ultrasonik parmak izi sensörü içerecek. Aygıtın 8.03 inç katlanabilir ekran ve 6.53 inçlik kapak ekranı ile geleceği bildiriliyor.


Katlanabilir telefon 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj dayanağına sahip 4.730 mAh kapasiteli pil içerecek. tıpkı vakitte kamera sisteminin Zeiss Lens teknolojisi ile öne çıkacağını belirtelim. Vivo X Fold+’ın resmi tanıtımı 26 Eylül‘de düzenlenecek lansman etkinliğinde yapılacak.

Okumaya devam et...