Lansmana sayılı günler kala Oppo Reno 9 serisinin kamera özellikleri onaylandı

Alan

New member
Oppo’nun yeni serisi Reno 9, 24 Kasım’da piayasaya sürülecek. Lansmana sayılı günler kalaysa şirket, aygıtların kamera özelliklerini onayladı. Şirket, Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ 5G‘den oluşan serinin arkasında yeni bir kamera sensörüne sahip olacağını doğruladı.

İşte Oppo Reno 9 serisinin bilinen özellikleri:

Oppo, Reno 9 serisinin yeni bir 50MP ana kamera sensörüne sahip olacağını onayladı. Birincil kamera, optik manzara sabitlemeyi (OIS) destekleyecek. Arka kamera kurulumunda şirketin Find X5 serisinde bulunan MariSilicon X NPU‘su da yer alacak. NPU, düşük ışıkta görüntü kaydını ve genel performansı uygunlaştırmayı emeller. Şirket, hangi Reno 9 serisi telefonun özel NPU’yu alacağını açıklamadı. Lakin sızan tasarım görsellerine nazaran Reno 9 Pro+ ve Reno 9 Pro, Oppo’nun özel NPU’suna sahip olacak.


Oppo ayrıyeten ön kamera bilgilerinı da doğruladı. Reno 9 serisi 32MP ön kameraya sahip olacak. Reno 9 Pro+ 5G, 50MP Sony IMX890 sensörünün yanı sıra 8MP ultra geniş açı kamerasına ve 2MP makro sensörüne sahip olacak. Oppo Reno 9 Pro ise 50MP ana kameranın yanı sıra 8MP ultra geniş açılı kameraya sahip olacak.

Oppo Reno 9, Snapdragon 778G SoC‘den güç alırken Reno 9 Pro ve 9 Pro+ 5G, sırasıyla MediaTek Dimensity 8100 Max SoC ve Snapdragon 8+ Gen 1‘den güç alacak. Ayrıyeten aygıtlar, 120 Hz yenileme suratı dayanaklı 6,7 inç Full HD+, kavisli AMOLED ekrana sahip olacak.

Okumaya devam et...