Mantar Dolması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 6 tane iri mantar
 - 1 küçük soğan
 - 1 dolmalık yeşil biber
 - 1 kırmızı kapya biber
 - 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 çay kaşığı domates salçası
 - Tuz- karabiber- pul biber
 - Tereyağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Mantarları soyup kökünü çıkaralım ve borcama dizelim. İç kısmına tuz serpiştirelim ve birer kesim tereyağ yerleştirelim.
 - Soğanları yemeklik doğrayalım, biberleri minik minik keselim.
 - Tavanın içerisine zeytinyağı koyup hepsini soteleyelim. Üzerine salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha karıştıralım.
 - İç harcımızı mantarların içine paylaştıralım.
 - Üzerlerine kaşar peynir dilimleri yerleştirip 180 derece fırında peynir kızarana kadar pişirelim. 
	
	
		
		
	
	Afiyet olsun
	.