Microsoft, yeni Surface aygıtlarını 12 Ekim’de tanıtacak

Alan

New member
Eylül ayının sonuna yaklaşırken firmalar, ekim ayındaki etkinliklerini duyurmaya başladı. Google’ın 6 Ekim’de düzenleyeceği Pixel aktifliği ve mümkün Apple aktifliğinin akabinde Microsoft da bir donanım aktifliği duyurdu.


Microsoft, Windows 12 söylentileri hakkında konuştu

5 sa. evvel eklendi



Surface Pro 9 ve Surface Laptop 5 tanıtılabilir

Microsoft, uzun bir müddetdir her yılın ekim ayında Surface etkinliği düzenliyor. Genelde bu etkinliklerde Surface Pro ve Surface Laptop’un yeni modelleri duyuruluyor. Firma, kimi vakit de Surface Go, Surface Laptop Go ve Surface Duo üzere modellerin duyurusunu da bu aktiflikte gerçekleştiriyor. 12 Ekim 2022’de düzenlenecek yeni aktiflikte Surface Pro 9 ve Surface Laptop 5’in tanıtılması bekleniyor.

WinFuture’dan gelen bilgilere nazaran bu aygıtlar, Intel’in 12.nesil işlemcilerinden gücünü alacak ve üst modeller, 16GB RAM ve 1TB depolama alanına sahip olacak. Apple’ın ARM işlemcileri ile elde ettiği muvaffakiyet, Microsoft’u geleceğin teknolojisinde önemli manada geride bırakmış oldu. Gelen bilgilere bakılırsa Microsoft, Surface Pro 9 için ARM tabanlı bir versiyon da hazırlıyor. Muhtemelen bir daha yüksek fiyatı etiketi ile satışa çıkacak yeni Surface Laptop ve Surface Pro, yeni renk seçeneklerine de sahip olacak.

Okumaya devam et...