Oppo Enco X2 ülkemizde satışa çıktı

Alan

New member
Dünyanın önde gelen önder akıllı eser markası OPPO, en yeni akustik amiral gemisi tam kablosuz kulaklık modeli Enco X2’yi Türkiye pazarında tüketicilerle buluşturdu. Kulaklığın bilgileri aşağıda.

Oppo Enco X2 Türkiye fiyatı muhakkak oldu

Oppo Enco X2
TWS kulaklık modeli 11mm dinamik şoförler kullanırken çift şoför ve dörtlü mıknatıs tweeter ile kombine edilerek 20Hz-40kHz aralığında frekans yansıları verebiliyor. Danimarka merkezli Dynadio iştirakinde geliştirilen Muhteşem Dinamik İstikrarlı Gelişmiş Motorunun sağladığı (SuperDBEE) akustik sistem ile ses deneyimi katlanıyor.


Oppo Enco X2 özellikleri resmileşti

6 ay evvel eklendi



Koaksiyel çift şoförleriyle sistem, kullanıcının dinleme keyfini artıran pürüzsüz ve doğal bir ses sunuyor. Buradaki eş eksenli sistemin 0,0095 mm inceliğindeki bas ünitesi, bundan evvelki modelden farklı olarak, ultra süratli aktarmalı ve düşük bozulmalı ultrasonik titreşim sistemine sahip. Sistemde altın solvent döküm sıvı kristal polimer (LCP) diyafram ile yüksek hassasiyetli 0,033 mm inceliğinde DCAA ses bobinleri kullanılıyor.

Golden Sound Boost, kullanıcıların işitme düzeylerini, kulak kanalı yapısıyla ilgili ayrıntıları ve özelleştirilmiş dinleme tercihlerini tek yerde entegre ediyor. Akıllı algoritma, sırf beş dakikalık bir testle, kullanıcının kulak kanalının modelini çıkarıyor. Bu da OPPO Enco X2’nin kayıt stüdyolarına yakın hassasiyette ses sunmasına yardımcı oluyor.

Enco X2’nin üç mikrofonunun ikisinde Etkin Gürültü Engelleme’yi destekleyen üç çekirdekli bir çip bulunuyor. 45dB’ye ulaşabilen Faal Gürültü Engelleme derinliği ve 4000Hz’e kadar genişleyebilen Faal Gürültü Engelleme Frekans Aralığı sunabilen OPPO Enco X2, klâsik kulaklıklarda başarılması güç bir işin üstesinden gelerek dış sesleri istenmeyen durumlarda kolay ve tesirli bir biçimde bloke edebiliyor.

OPPO Enco X2’nin üçlü mikrofon sisteminin en gelişmiş istikameti ise sesi kemikten ileten mikrofon özelliği. Mikrofon, kullanıcının sesini tanımlamak ve aramaları geliştirmek için sesi baş tası kemiğinden ileten (bone voiceprint) bir yapay zeka gürültü azaltma algoritması kullanıyor ve bu biçimdece aramalarda kullanıcının sesi her vakit duyulabiliyor.

Ekstra uzun pil ömründen iki kulaklıkla farklı başka da ilişki sağlayabilen Bluetooth 5.2 ve 900Kbps düzeyine kadar bitrate sunan LHDC 4.0 teknolojisinin kullanıldığı kulaklık şarj kutusunun takviyesiyle bir arada, kulaklık 40 saate kadar kullanılabiliyor. 6 saat müzik dinlemek için yalnızca 5 dakikalık şarj kâfi oluyor. Siyah ve beyaz renklere sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco X2’nin, Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 2.899 TL.

Okumaya devam et...