Samsung yeni jenerasyon XISOCELL manzara sensörü üzerinde çalışıyor

Alan

New member
Samsung’un mevcut akıllı telefon kamera sensörlerindeki ISOCELL markası, bir kameradaki bitişik iki pikselden kaynaklanan paraziti azaltmakta. Birinci kere 2014 yılında Samsung Galaxy S5’te görülen ISOCELL, sonrasındasındasında Samsung’un geliştirmeleriyle ISOCELL Plus ve ISOCELL 2.0’a yerini bıraktı.

Samsung’un yeni jenerasyon imaj sensörü: XISOCELL

Samsung’un ticari marka tescil başvurusunu tespit eden son rapor, yeni kuşak imaj sensörlerinin XISOCELL markası altında geleceğini gösteriyor. tıpkı vakitte rapor, marka ismi haricinde Samsung’un yeni jenerasyon kamera imaj sensörlerinin özellikleri hakkında ne yazık ki daha fazla detay vermedi.

Samsung’un ayrıca iPhone 12 Pro Max’te görülene oldukca benzeyen bir sensör kaydırmalı görüntü sabitleme teknolojisi üzerinde çalıştığı da bildirildi. California merkezli iPhone üreticisi Cupertino, tekniğin bir manzarayı saniyede 5.000’den çok kere sabitleyebileceğini sav etti.

aynı vakitte, yeni jenerasyon XISOCELL manzara sensörlerinin ve söylentiye bakılırsa sensör kaydırmalı imaj sabitleme teknolojisinin Samsung’un yaklaşmakta olan S23 amiral gemisi serisinde yer alıp almayacağı çabucak hemen net değil.

Okumaya devam et...