Sebzeli Patatesli Mozzarella Tava Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kilo minik patates
 - 1 adet iri soğan
 - 1 adet kabak
 - 5-6 tane kıl biber
 - 1 kapya biber
 - 1 büyük domates (Rendeleyin)
 - 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ
 - 1 yemek kaşığı tereyağ
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 - 7-8 tane top mozzarella
 - Tuz
 - Karabiber
 - Zerdeçal
 - Pulbiber
 - Maydanoz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri haşlayalım fazlaca fazla haşlamayın tavada pişmesi devam eder ona bakılırsa ayarlayın.
 - Soğanları ortadan ikiye kesip ince doğrayalım.
 - Biberleri kalın keselim. Kabakları uzunlamasına doğrayalım.
 - Tavanın içerisine zeytinyağı ve tereyağı ek ettikten daha sonra soğanı ve biberi soteleyelim. Akabinde patatesleri ekleyip biraz kavuralım.
 - En son kabakları domates salçası baharatları ekleyip bir tutam karıştırıp üzerine domatesi ek edelim 2-3 dakika kapağı kapalı pişirmeye devam edelim.
 - En son mozzarella ve maydanozu serpiştirin 1-2 dakika daha piştikten daha sonra servise hazır. 
	
	
		
		
	
	afiyet olsun
	.