Sebzeli,Soslu Noodle Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet havuç
 - 2 kısım pırasa
 - 1 paket indomie jumbo noodle
 - 2 diş sarımsak
 - Yarım kuru soğan
 - 1-2 kol yeşil soğan
 - 4 adet sosis (hindi sosis kullanıyorum)
 - Kühne arrabbiata makarna sosu
 - Kaşar
 - Sıvı yağ
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda 1 paket noodle ı kaynar suda 3-4 dk haşlıyoruz (ben canlı sevdiğim için 3 dk kaynatıyorum siz nasıl seviyorsanız o denli haşlayın).
 - Noodle ı haşlayıp süzdükten daha sonra kenara alıyorum.
 - Kuru soğan,sarımsak,havuç,sosis ve pırasayı doğruyorum. (istediğiniz uzunlukta,büyüklükte,biçimde doğrayabilirsiniz)
 - Tavada yavaşça kızan yağa atıp biraz yumuşayana kadar kavuruyorum (sebzeleri canlı sevdiğim için fazla kavurmadım).
 - Sebzeler yavaşça yumuşadıktan daha sonra kühne makarna sosunu ekliyorum ve 3 dk daha karıştırıp bırakıyorum altını kısmadan. yavaşça fokurdayınca noodle ı ekliyorum.
 - Son dokunuş olarak kaşar ve yeşil soğan.
 - Canınızın istediği peyniri kullanabilirsiniz isterseniz kullanmayadabilirsiniz bu tanım canım ne isterse tanımı :d, kaşarları isterseniz rendeleyin isterseniz dilim dilim koyun.
 - Peyniri ekledikten daha sonra kapak kapatıp erimelerini bekliyorum.
 - Eridikten daha sonra tabağa/kaba alıp üzerine yeşil soğanları doğrayıp limon sıkıyorum ve afiyet olsun.