Sucuklu Paçanga Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 tane yufka
 - 1 tane yeşil biber
 - 1 tane domates
 - 1 kase kaşar peynir
 - 1 kase sucuk
 
- 1 çay bardağı sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Sucuk, kaşar peyniri, biber ve domatesleri minik minik doğrayalım. Güzelce karıştıralım. Bunları az yağda 5 dakika kadar kavurabilirsiniz daha lezzetli oluyor. Ben bu sefer çiğden yaptım.
 - Yufkamızın büyüklüğüne göre 6 yahut 8 kesime bölelim. Her bir kesime iç materyalden koyalım.
 - Sigara böreği sarar üzere biraz daha kalın saralım.
 - Hazırlanan börekleri sıvı yağda kızartalım. Çok soğumadan servis yapalım.
 - Malzeme ölçüsünü kişi sayısına bakılırsa arttırabilirsiniz.
 - Bu börekleri bu türlü sarıp buzlukta bekletebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.