Sucuklu Tost Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet somun ekmeği
- 10 dilim sucuk
- 8 dilim kaşar
- Yarım yemek kaşığı salça
- Yarım yemek kaşığı tereyağ (içine dışına sürmek için)
- Ketcap,mayonez
- Pul biber(isteğe bağlı)
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce sucuk ve kaşarlarımızı dilimliyoruz.
- daha sonra ekmeği tereyağla tos makinesinde ısıtıyoruz.
- daha sonra bir tarafa salça ketcap ve mayonez sürüyoruz.
- Diğer tarafa sucuk ve kaşarlarımızı diziyoruz.
- Ekmeğimizi kapatıp üzerine tereyağ sürüp tost makinesinde bastırıyoruz.
- Tostumuz hazır dilimleyip servis edebilirsiniz afiyet olsun.