Sucuklu Tost Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet somun ekmeği
 - 10 dilim sucuk
 - 8 dilim kaşar
 - Yarım yemek kaşığı salça
 - Yarım yemek kaşığı tereyağ (içine dışına sürmek için)
 - Ketcap,mayonez
 - Pul biber(isteğe bağlı)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce sucuk ve kaşarlarımızı dilimliyoruz.
 - daha sonra ekmeği tereyağla tos makinesinde ısıtıyoruz.
 - daha sonra bir tarafa salça ketcap ve mayonez sürüyoruz.
 - Diğer tarafa sucuk ve kaşarlarımızı diziyoruz.
 - Ekmeğimizi kapatıp üzerine tereyağ sürüp tost makinesinde bastırıyoruz.
 - Tostumuz hazır dilimleyip servis edebilirsiniz afiyet olsun.