Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gr dana eti
 - 5-6 yemek kaşığı sıvıyağ
 - 2 yemek kaşığı tereyağ
 - 2 yemek kaşığı tatlı kırmızı toz biber
 - Tuz
 - Karabiber
 - Yaklaşık bir bardak sıcak su
 - Lavaş ekmeği (Ben hazır kullandım)
 - Soğan
 - Marul
 - Domates
 - Biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Eti daha yavaşça buzluyken doğrayabildiğiniz kadar küçük küçük doğrayın.
 - Tavada sıvı yağını ısıtın ve etleri ek edin kapağını kapatıp orta ateşte etler yumuşayana kadar pişirin .
 - Yaklaşı 45dk pişirdim ben.
 - Etler güzelce piştikten daha sonra tereyağını ek edin ve karıştırın .
 - Tereyağla güzelce kavurduktan daha sonra baharatları ekleyip karıştırın.
 - En son üzerine (sıcak su ek edin ekmeğinizi etin sosuna bandırmak için bu işlem) 5-10 dk daha kavurduktan daha sonra etiniz hazır lavaş ekemeğin ortasına dilediğiniz gereçlerle dürüm alın????.