Tavuk Burger Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gram tavuk göğüsü
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 su bardağı un
 - 2 su bardağı galeta unu
 
- 2 adet yumurta
 - 1 tatlı kaşığı soğan tozu
 - 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
 
- 3 yemek kaşığı ketçap
 - 3 yemek kaşığı mayonez
 - 3 yemek kaşığı hardal
 
- Cheddar peyniri
 - Hamburger ekmeği
 - Tatlı kornişon
 - Domates
 - Marul
 - Karamelize soğan
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları tuz ve karabiber ile bir arada rondodan geçirip, kıyma halime getirin.
 - Dilediğiniz büyüklükte köfteler yapıp una bulayın.
 - Harcı için; bütün gereçleri bir kabın içine alıp yeterlice çırparak karıştırın.
 - Una buladığınız tavukları evvel bu harca bulayıp ondan sonrasında galeta ununa batırıp yarım saat/ bir saat dinlendirin.
 - Tavukları kızgın yağda kızartın. Almaya yakın üzerine cheddar peyniri koyun.
 - Hamburger sosu için ketçap, mayonez ve hardalı uygunca karıştırın.
 - Hamburger ekmeğinin tabanına evvel sos sürün çabucak sonrasında sırayla marul, domates, turşu, tavuk ve karamelize soğan yerleştirin.
 - Son olarak yine sos döküp, ekmeğin öbür yarısını üzerine kapatın.
 - Arzuya göre öteki materyallerde ek edebilirsiniz.