Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 adet tavuk göğsü
 - Yarım çay bardağı sıvı yağ
 - 2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - Soğan
 - 2 tatlı kaşığı sumak
 - Maydanoz
 - 2 adet domates
 
- Lavaş
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin tavamıza sıvı yağ ekliyoruz.
 - Küçük küçük doğradığımız tavuklarımızı da ekleyip kavuruyoruz.
 - Kırmızı toz biber ve tuz da ekleyip kavura kavura pişiriyoruz.
 - Soğanlarımızı küçük küçük doğrayıp içine sumak koyup elimizle ovalıyoruz.
 - Maydanoz ve domateslerimizi küçük küçük doğruyoruz.
 - Pişen tavuklarımızın yağına lavaşımızı bastırıp tabağımıza alıyoruz.
 - sonrasındasında içine tavuk, maydanoz, soğan ve domateslerimizi de koyup dürüm yapıyoruz.