Tavuk Wrap Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 5 adet tortilla ekmeği
 - 1 adet tavuk fleto kuşbaşı
 - 1 adet kapya biber
 - 1 adet çarliston biber
 - 1 adet domates
 - 1 adet soğan
 - 1 kesim göbek salata
 - 4 adet kornişon turşu
 - Ketçap mayonez
 
- 1 tatlı kaşığı yoğurt
 - 1 tatlı kaşığı salça
 - 3 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1er çay kaşığı kekik, kimyon, pulbiber, karabiber, toz biber ve tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce marine için tüm gereçleri karıştıralım ve tavukları ek edip buzdolabına kaldıralım.
 - 4-5 saat dinlensin.
 - Biberleri iri iri küp doğrayalım.
 - Tavamıza 2 yemek kaşığı sıvı yağ kızdıralım ve doğranan biberleri ek edip bi iki dakika kavuralım.
 - daha sonra marine ettiğimiz tavukları ek edelim.
 - Önce yüksek suyunu salıp çektikten daha sonra kısık ateşte kavuralım.
 - Pişince ocağı kapatalım.
 - Soğan ı soyup ince ince jülyen doğrayalım.
 - Göbek salata doğrayalım ve domatesi ince söğüş doğrayalım.
 - Turşuyu uzunlamasına şerit doğrayalım.
 - Ekmeğimize evvel bir ölçü tavuk alalım.
 - daha sonra doğranan domates, soğan, göbek salata, turşu ek edelim.
 - Ketçap mayonez sıkalım ve dürüm saralım.
 - Tavukları mı bitene kadar bu sürece devam edelim.
 - Servise hazırdır. Afiyet olsun.