Yardım Teklifleri: Yaklaşık 130 kişi Mannheim'da ölüm için yardım arıyor

Neil

New member
Mannheim'dan ölüm gezisinden sonra, yardım ihtiyacı birçok insan için harika. İlgili teklifler sadece hayatta kalanlara veya yaralanmalara yönelik değildir.

Rosenmontag'daki Mannheim'dan ölüm gezisinden sonra, 126 kişi Baden-Württemberg'de, örneğin acil pastoral bakım için çeşitli yardım tekliflerine döndü. Baden-Württemberg Eyalet Hükümeti kurban temsilcisi, etkilenenlere sürekli eklendiğini söyledi. Şimdiye kadar, 27 kişiye kendi psikososyal kriz yardım hattına bakıldı.

Ludwigshafen'den 40 yıllık bir Alman -Mannheim'ın Rhineland -Palatinat Ren tarafındaki komşu kasabası -Pazartesi günü, arabası Mannheim yaya bölgesinden yüksek hızlı yüzlerce metre uzaklıkta ikna oldu ve kasvetli insanlara sürdü. 83 yaşında bir kadın ve 54 yaşında bir erkek öldü. On bir kişi yaralandı, beşi ciddiye. Kamu savcısına göre, şüpheli suç ve iddialar hakkında yorum yapmadı.

Teklif sadece hayatta kalanlara ve yaralanmalara dönüşüyor

Diğer şeylerin yanı sıra, etkilenenlerin psikolojik stabilizasyonu ile ilgilidir, kurban temsilcisinin iletişiminde söylenmiştir. Karışıklık, yönelim bozukluğu, korku, öfke, şok ve tükenme gibi şikayetler ortaya çıkabilir. “Bunlar öncelikle normal olmayan bir deneyime normal bir tepkidir.” Çoğu etkilenen insan için semptomlar bir süre sonra kendi başlarına azaldı.

Mağdur memurunun ve ortak kuruluşların çalışmalarında, endişe kavramı, mesajda söylendiği gibi daha da yorumlanmaktadır. Bu nedenle teklif sadece öldürülen veya fiziksel olarak yaralananların yasalarına değil, aynı zamanda olanları deneyimlemek zorunda olan veya başka türlü zihinsel olarak stresli olanlara da dönüşür.

Acil pastoral bakımı, şehir merkezindeki ölüm gezisinden sonra bir temas noktası oluşturdu. Baden-Württemberg Eyalet Hükümeti'nin kurban komiserinin yardım hattına hala 0800.000 7556'da ulaşılabilir.