Yılmaz Vural’dan İstiklal Marşı çıkışı

Fiona

New member
Haber Küresel kanalında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılan teknik yönetici Yılmaz Vural, İstiklal Marşı ile ilgili görüşlerini lisana getirdi.

“BU MARŞ HER DAKİKA HER YERDE OKUNMAZ”

Yılmaz Vural “Biz hani fazlaca milliyetçiyiz ya, İstiklal Marşı söylenmeyen bir marş haline geldi. Ekipte 3 tane Türk oyuncu var. Maçlardan evvel İstiklal Marşı okunması durumunu kaldıralım evvel.” dedi.

Sözlerine devam eden Vural “Bu marş her dakika bir yerde okunmaz, fazlaca kıymetlidir okundu mu tüyler diken diken olur. Maksadından saptı, ciddiyeti kalmadı. Bu kadar milliyetçi geçinip milliyetçi olmayan ülkelerden biriyiz. Bu kadar yabancı topladık ekiplere. Çok yabancı var fakat yabancı antrenör az.” sözlerini kullandı.

YABANCI FUTBOLCUYA KARŞI DEĞİLİM

Buket Aydın’ın “Kulüplerin hayli fazla yabancı oyuncu almasına karşı mısınız?” sorusuna Vural, “Serbest bırak kardeşim, zira bu bir yarış, kulüpler ortası bir yarış. Gidiyorsun Şampiyonlar Ligi oynuyorsun, karşındaki Chelsea kadrosunun hepsi yabancı. Futbolda para kazanmak bu Şampiyonlar Ligi ile mümkün. Orayı siz muvaffakiyetle bitirirseniz, orada birinci olursanız milyar avroya yakın para kazanıyorsunuz. Onlar bu biçimde büyüyorlar.” halinde yanıt verdi.