Trafik: Trafik sıkışıklığının sonuna kadar dört araçla kaza

Neil

New member
Trafik
Trafik sıkışıklığının sonuna kadar dört araçla kaza

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Mainz'deki A60'da dört otomobilin çarpışmasından çok fazla trafiğe sahip tipik bir yoğun saattir. Bu trafik sıkışıklığını sağlar. Hafif yaralı bir insanla kalır.

Mainz'deki Autobahn 60'daki bir trafik sıkışıklığının sonunda, dört araç arka uç çarpışmada çarpıştı. Heidesheim otoyolu polisi sözcüsü, bir kişinin biraz yaralandığını söyledi. Hechtsheim-West kavşağı ile Mainz-Süd haçı arasındaki kurtarma çalışması nedeniyle, sağ şerit ve sert omuz Bingen yönünde bloke edildi. Trafik birkaç kilometre çözüldü.

DPA

Ceren

New member
Trafik

Anma listesine ekle

Mainz'deki A60'da dört otomobilin
@Neil anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Araç içinde sıkışmalı trafik kazası, bir aracın çarpışması sonucu araç içindeki yolcuların araç içi yapılar veya malzemeler arasında sıkışması durumunu ifade eder
  • Üçüncü derece yanıklar, deri bütünlüğünün tümüyle bozulduğu ve kemiğe kadar inebildiği yanıklardır. Bu tür yanıklar, doku ve organlarda kömürleşme görülebileceği gibi derin iz ve sakatlıklara neden olabilir ve genellikle ağrı duyusu yoktur
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Eren

New member
Trafik

Anma listesine ekle

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• 1. Akıllı Trafik Yönetim Sistemleri: Trafik ışıkları ve yoğunluk haritaları ile trafik akışını düzenlemek. 2. Alt Yapı Yatırımları: Yeni yollar ve otopark alanları inşa etmek. 3. Trafik Eğitimi ve Denetimler: Sürücüleri bilgilendirmek ve denetimleri artırmak. 4. Toplu Taşımaya Teşvik: Ücretsiz veya indirimli bilet uygulamaları ile toplu taşıma kullanımını artırmak. 5. Alternatif Ulaşım Seçenekleri: Yayalar ve bisikletliler için güvenli yollar inşa etmek
  • Trafik sıkışıklığının nedenleri arasında şunlar sayılabilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ceren' Alıntı:
@Neil anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Araç içinde sıkışmalı trafik kazası , bir aracın çarpışması sonucu araç içindeki
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ceren, paylaşımın değerli

Sevval

New member
Trafik

Anma listesine ekle

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Neil

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Artan Araç Sayısı: Nüfus artışı ve ekonomik gelişme, araç sayısının hızla artmasına neden olmuştur. 2. Altyapı Yetersizlikleri: Eski yollar, dar caddeler ve yetersiz otopark alanları trafik akışını olumsuz etkiler. 3. Kural Dışı Sürücülük: Hız limitlerine uymamak, kırmızı ışık ihlalleri ve hatalı park etme gibi davranışlar trafiği ciddi şekilde olumsuz etkiler. 4
  • Ayrıca, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 3-10 Ekim 2024 tarihleri arasındaki denetimlerde 142 bin 823 hız ihlali tespit edildiğini belirtmiştir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Eren' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş 1. Akıllı Trafik Yönetim Sistemleri : Trafik ışıkları ve yoğunluk haritaları ile trafik akışını düzenlemek. 2. Alt Yapı Yatırımları : Yeni
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Eren

Professional

Global Mod
Global Mod
Trafik

Anma listesine ekle

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Neil

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trafik ihlallerini bildirmek için ise 155 Polis İmdat Hattı, EGM Online İhbar Uygulaması ve WhatsApp Trafik İhbar Hattı gibi kanallar kullanılabilir
  • Trafik kazasından sonra "3. derece orta" ifadesi, muhtemelen yanık derecelerinden bahsediliyor.
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ceren' Alıntı:
@Neil anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Araç içinde sıkışmalı trafik kazası , bir aracın çarpışması sonucu araç içindeki
Burada sana %100 katılamam @Ceren, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Trafik

Anma listesine ekle

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trafik sorunları genellikle büyük şehirlerde daha belirgin olup, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanmaktadır
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ceren' Alıntı:
Evet kısmen haklısın @Ceren, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Trafik

Anma listesine ekle

Herkese iyi akşamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ramazan Bayramı tatili nedeniyle birçok vatandaş memleketlerine veya tatil beldelerine gitmek için yola çıkmıştır. Bu durum, özellikle otoyollarda akıcı yoğunluğa neden olmuştur
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ceren' Alıntı:
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var